Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
INTIEL DT-3.1  Предназначение:  Диференциалният термостат DT-3.1 е пригоден за вграждане в системи за подготовка на битова гореща вода в бойлери, които се загряват комбинирано от соларни панели и електрически нагреватели. Предназначен е да управлява работата на циркулационна помпа, като така регулира топлинният обмен между тях Предимства:  
  • Оборудван е с два температурни датчика Pt1000 
  • Наблюдава следните температури:
          -действителната температура на соларния панел и бойлера.           -температурата зададена в бойлера, през която той се загрява от соларните панели.           -максималните температури в бойлера и соларния панел.           -минималните температура в бойлера          -температурата, в която се на размразява соларния панел.  
  • Осигурява защита против: 
           -прегряване на бойлера и соларния панел.           -замръзване на соларния панел.  Сигнализира за ненормални състояния на слънчевата система Дигитална настройка на параметрите за работа.   Три-разрядна цифрова индикация.  Възможност за стенен монтаж Продукт известен още и като DT 3 1, DT31, DT 3.1, DT-31, DT-3. 1
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^