Computherm Q7 RF

Computherm Q7 RF

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (14.09.2014): 108,00 лв

Още интересни продукти

Описание
Производител: Computherm
Модел: Q7 RF


Котел на твърдо гориво VIADRUS 29.1kW U22 BASIC е чугунен, секционен водогреен котел, разработен за изгаряне на твърдо гориво (въглища, битов кокс). Предназначен е за работа в отоплителни системи на малки и средни обекти, с температура на водата до 90 °С, при максимално работно свръхналягане до 0.4 МPа.

Секционният котел VIADRUS U 22 BASIC e подходящ за реконструиране на топлинния източник в самостоятелни апартаменти, за по-малки битови и почивни сгради. По-големите размери на котела отговарят на изискванията за отопление на семейни къщи, търговски центрове, училища и други. Котелът се произвежда като водогреен, с естествена или принудителна циркулация на горещата вода и работно свръхналягане от 400 kPa. Всеки котел се тества за херметичност чрез прилагане на 800 кРа свръхналягане.

  • Висока надеждност и ефективност.
  • Лесно обслужване и поддръжка.
  • Не изисква висока тяга на комина.
  • Настройка на температурата на котелната вода чрез терморегулатор.
  • Дълъг експлоатационен срок на котелното тяло.
  • Възможност за бързо преустройство от твърдо на течно гориво и обратно.

Продукт известен още и като Q 7 RF, Q7RF
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.